Ráno vstanu, něco bych sněd.

Řítím se k ledničce, něco bych sněd.

Lednička poví mi plnými ústy,

NAPIJ SE VODY, HOVADO TLUSTÝ !!!

Robert Hoffman

28. ledna 2009 v 2:00 | marsikisska |  MAN
Povolání: herec, tanečník
Věk: 28
Datum narození: 21. 09. 1980
Místo narození: Gainesville, Florida, USA
Znamení: Panna

Životopis

Robert Hoffman se narodil v Gainesville na Floridě v USA, Charlottě a Robertu Hoffmanovi. Odstěhoval se se svou rodinou do Madison, Alabama když mu bylo sedm let. Má jednoho mladšího bratra, Chrise a dvě mladší sestry, Ashley a Lauren.

Robert objevil své nadšení pro tanec poté, co viděl Michaela Jacksona v " Thriller". Měl několik menších rolí jako tanečník v několika filmech, včetně: "From Justin to Kelly", "Dirty Dancing: Havana Nights", "Coach Carter" a "You Got Served".

V roce 2006 se objevuje v 6 epizodách seriálu Vanished ( u nás 4400 ). Hrál teké ve filmu Super náhradník,kde si zahrál fotbalového brankáře Justina.

Filmografie

Jako herec
2008 -Let's Dance 2 Street Dance (Step Up 2 the Streets) role: Chase Collins
2008 -The Last Stan role: Bart
2006 -Super náhradník (She's the Man) role: Justin
2006 -Houbičky (Shrooms) role: Bluto
2005 -Coach Carter role: Dancer
2004 -Hříšný tanec 2 (Dirty Dancing: Havana Nights) role: Dancer
2004 -Nakládačka (You Got Served) role: Max
2003 -Láska mezi superstar (From Justin to Kelly) role: Dancer
2003 -
Láska s rizikem (Gigli) role: Beach Dancer


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jses na LIBIMSETI, FACEBOOKU nebo LIDE?

jo, sem
ne, nejsem

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama