Ráno vstanu, něco bych sněd.

Řítím se k ledničce, něco bych sněd.

Lednička poví mi plnými ústy,

NAPIJ SE VODY, HOVADO TLUSTÝ !!!

Justin Timberlake

28. ledna 2009 v 1:51 | marsikisska |  MAN
Povolání: Zpěvák, herec, tanečník
Věk: 27
Datum narození: 31. 01. 1981
Místo narození: Memphis, Tennessee, USA
Znamení: Vodnář
Člen skupiny: 'N Sync

Životopis

Justin Timberlake se narodil a vyrůstal v Memphis v Tennessee. Od malička se mu zalíbilo zpívání a tancování. Svou první soutěž "Dance Like New Kids On The Block", vyhrál jako malé dítě. Poprvé se v televizi objevil v jedenácti letech v show pro mladé talenty "Star Search", kde zpíval country music.

Obrovský zlom ve své kariéře přišel v roce 1992, když mu byla nabídnuta šance pravidelně vystupovat v Disneyově "Mickey Mouse Club". Po dvou letech vystupováni dokázal jako umělec velmi dobře zapůsobit. V pořadu se potkal s budoucím spolupracovníkem z *NSync Joshua Scottem Chasezem a popovými princeznami Christinou Aguilerou a Britney Spears.

Po ukončení vystupování v Mickey Mouse Clubu se po naléhání Chrise Kirkpatricka připojil k nové chlapecké skupině. Společně tedy s Kirkpatrickem, Chasezem, Joey Fatonem a Lance Bassem vytvořili skupinu *NSync. Po značných úspěších v zahraničí se koncem devadesátých let podařilo *NSync prorazit i v amerických hitparádách s veleúspěšným albem "Strings Attached and Celebrity".

V přímém souboji s Backstreet Boys byl *NSync mnohem více dynamickou skupinou mladých zpěváků. Což skupině pomohlo dosáhnout neobyčejných úspěchů v prodeji nosičů a mnoha ocenění. Přestože byl Justin nejmladším členem skupiny stal se nejvýraznější a brzy vůdčí osobností, která měla obzvláštní nadání na zpěv a tanec.

K obrovskému růstu jeho popularity mu velmi pomohl románek s mladou popovou královnou Britney Spears. V jednu dobu se pár objevoval ve všech světových médií a byl nazýván královským párem popu. Ačkoliv jejich vztah dlouho nevydržel, popularita obou se díky jejich vztahu drží dodnes.

V současné době se Justin rozhodl pro sólovou kariéru, je připraven získat nové fanoušky s jeho prvním sólovým albem "Justified". Justin má také vlastní organizaci "Justin Timberlake Foundation" pro podporu výuky hudby na školách.

V roce 2006 vyšlo album FutureSex/LoveSounds které obsahuje hity jako SexyBack,My Love nebo What Goes Around/Comes Around v jehož klipu si zahrála i Scarlett Johansson, dále také Summer Love a Love Stoned. V prosinci 2006 se rozešel s Cameron Diaz se kterou se dal dohromady roce 2003.

V současné době chodí s velice známou herečkou Jessicou Biel. Před Vánoci v roce 2007 vyšel na DVD záznam z koncertu, který natáčela televizní stanice HBO.

19. dubna 2007 vstupuje do českých kin film Alpha Dog ve kterém si Justin zahrál jednu z hlavních rolí.

Filmografie

Jako herec
2007 -Shrek Třetí (Shrek the Third) role: Artie
2006 -Alpha Dog role: Frankie Ballenbacher
2006 -V řetězech (Black Snake Moan) role: Ronnie
2006 -APOKALYPSA (Southland Tales) role: Private Pilot Abilene
2005 -Mimo zákon (Edison) role: Josh Pollack
2003 -Justin Timberlake: Down Home in Memphis - One Night Only role: sám sebe
2000 -Přesný zásah (Longshot) role: Valet
2000 -Změna je život (Model Behavior) role: Jason Sharpe

Jako producent
2003 -Justin Timberlake: Down Home in Memphis - One Night Only



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gerard Gerard | Web | 28. ledna 2009 v 2:10 | Reagovat

dokonalej x*

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama