Ráno vstanu, něco bych sněd.

Řítím se k ledničce, něco bych sněd.

Lednička poví mi plnými ústy,

NAPIJ SE VODY, HOVADO TLUSTÝ !!!

Chad Michael Murray

28. ledna 2009 v 1:27 | marsikisska |  MAN
Povolání: herec


Datum narození: 24.09.1981
Místo narození: Buffalo, New York, USA
Znamení: Váhy

Životopis

Chad začal svou hereckou kariéru rolí Tristana DuGreye v seriálu Gilmorova děvčata. Na podzim 2001 se mu podařilo získat také roli Charlieho Todda ve velmi populárním seriálu Dawsonův svět.

Na televizní obrazovce si zahrál i ve filmech Aftermath a The Lone Wolf, ve vedlejších rolích se pak objevil v seriálech CSI: Crime Scene Investigation, Diagnóza: Vražda, Murphy's Dozen a No Ordinary Girl. Herecky se podílel se také na dokumentu The Making of A Film Star. V současné době natáčí film The Cinderella Story a seriál One Tree Hill.

Chad Michael Murray se narodil 24.9.1981 ve znamení vah. Má jednu sestru Shannon a čtyři bratry: Nicka, Rexe, Tylera a Brandona. V sedmnácti letech vyhrál stipendum modelingové agentury v Bufallu. Krátce nato dostal svou první filmovou roli, hrál v seriálu Gilmorova devcata.

V roce 2001 se zahrál Charlliho Todda v seriálu Dawsonův svět.Chad se samozřejmě dostal i na stříbrné plátno,zahrál si v komedii Mezi Nami Devcaty s Jamie L. Curtis a s Lindsay Lohan, dále v Moderní popelce s Hilary Duff a naposledy v úspěšném hororu Dům voskových figurín s Elishou Cuthbert a Jaredem Paladecki.

Nyní je hvězdou serálu One Three Hil, který běží v Americe. Rád sportuje, nejradši má rád fotbal a basketbal. Angažuje se v charitativních záležitostech a bojuje proti drogám!Ale nemilá zpráva je, že je zadaný, 16.4. 2005 se oženil v Santa Monice s přítelkyní Sophií Bush ale bohužel ji o 5 měsíců později opustil kvůli jiné dívce.

Filmografie

Jako herec
2005 -Dům voskových figurín (House of Wax) role: Nick Jones
2004 -Moderní popelka (Cinderella Story, A) role: Austin Ames
2003 -Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) role: Jake
2003 -Osamělý strážce (Lone Ranger, The) role: The Lone Ranger / Luke Hartman
2003 -One Tree Hill role: Lucas Scott
2001 -Megiddo: The Omega Code 2 role: David Alexander
2000 -Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Tristin Dugray
1998 -Dawsonův svět (Dawson's Creek) role: Charlie Todd









 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama