Ráno vstanu, něco bych sněd.

Řítím se k ledničce, něco bych sněd.

Lednička poví mi plnými ústy,

NAPIJ SE VODY, HOVADO TLUSTÝ !!!

50cent

28. ledna 2009 v 19:27 | marsikisska |  MAN

Povolání: Rapper, zpěvák
Věk: 32
Datum narození: 6. 07. 1976
Místo narození: Queens, New York, USA
Znamení: Rak
Člen skupiny: G-Unit

Filmografie

Jako herec
2010 -13
2010 -The Dance
2009 -Dead Man Running
2009 -Spectacular Regret
2009 -Streets of Blood
2008 -Before I Self Destruct role: Clarence
2008 -Righteous Kill role: Spider
2008 -The Ski Mask Way role: Seven
2008 -Total Finale Live role: Performer
2007 -The Girl Who Gets Thrown in the Pool
2006 -Home of the Brave role: Jamal Aiken
2005 -Zbohatni nebo chcípni (Get Rich or Die Tryin') role: Marcus

Jako režisér
2008 -Before I Self Destruct

Jako producent
2008 -Before I Self Destruct
2005 -50 Cent: The Massacre - Special Edition
2005 -The Game: Documentary
2003 -50 Cent: The New Breed

Jako skladatel
2008 -Righteous Kill
2007 -Bling: A Planet Rock
2006 -Děsnej doják (Date Movie)
2005 -Are We There Yet?
2005 -Beauty Shop
2005 -Fantastická čtyřka (Fantastic Four)
2005 -Zbohatni nebo chcípni (Get Rich or Die Tryin')
2005 -Královské výkupné (King's Ransom)
2004 -Rock Bottom: From Hell to Redemption
2004 -Příběh žraloka (Shark Tale)
2004 -Straight and True
2004 -Time After Time
2004 -Někdo to rád blond (White Chicks)
2003 -Od kolébky do hrobu (Cradle 2 The Grave)
2003 -Deliver Us from Eva
2003 -Tupac: Vzkříšení (Tupac: Resurrection)
2000 -Riziko (Boiler Room)
2000 -Bravo, girls! (Bring It On)
1999 -Právo silnějšího (In Too Deep)
1998 -Divoká Woo (Woo)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama